destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Come Back

Recomandă:

Come Back este un loc la care te vei intoarce cu siguranta, odata ce incerci un produs.

Locatii: Pasaj Rainbow (Kogalniceanu-Victoriei), Str. Muresenilor

Comentarii

Keshav

2013-07-23 13:05:34

M-am gandit ca ar fi irntnesaet de prezentat portretul unui faimos ospatar din Brasov, creat in laboratoarele Aro Palace.In amintirea marelui Lutzea, de pe plaiurile branene, paradoxal un om servil, cu umor fin englezesc, care stia sa incalzeasca atmosfera printr-o intruziune treptata si eleganta, care nu deranja clientul.Aprope fara sa simti deveneai partener de bancuri, de un umor fin britanic, adeseori glume despre braneni.Ultimele doua-trei pe care le-am retinut sunt cum isi culeg ceaiul branenii in drum de seara spre casa, raspuns Lutzea in mansetele de la pantaloni , sau cum se saluta branenii, tragand de toate degetele de la mana partenerului ca de tzatzele oii, sau de ce dorm branenii pe burta, ca sa nu li se fure urda de pe s-la .(Pardon!)Dupa servirea aperitivului unui bun ospatar ii sticlesc ochii ca si clientului, dar daca stie de gluma si nu trece linia sau nu se sterge atingandu-se de client, e ok.Traiasca Memoria Regelui Lutzea !

Dede

2013-07-24 17:05:38

Posted on Its such as you learn my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the e book in it or something. I feel that you could do with a few p.c. to power the <a href="http://lhnxyy.com">megssae</a> home a bit, but other than that, this is excellent blog. A great read. I'll certainly be back.

Vaishu

2013-07-24 21:52:29

Bella musica, Prato, Transilvania de pe Castelului, Amasi, Quatro Amicii au mareanca excelenta si servirea ireprosabila.Au scazut nivelul mancarii la Panonia, chiar daca servirea a ramas la fel de buna.Mancare f buna si la Casuta Bistriteana, dar servirea depinde de chelner si de dispozitia acestora. http://mbhrfzg.com [url=http://fxgsjkck.com]fxgsjkck[/url] [link=http://mgvgkltpubf.com]mgvgkltpubf[/link]

ioana

2014-05-03 15:40:44

Cea din P.ta Sfatului are cea mai proasta servire ever!sa stai sa astepti 10 15min pana i.ti vine comanda este o distractie.nu te plictisesti urmarind pe cei care se ridica si pleaca dupa ce li s.au pus nervii la incercare asteptand sa fie bagati in seama!rusine!pacat de locul in care sunteti amplasati!faceti reclama proasta turistilor mai ales!

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...