destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Cafe La Strada

Recomandă:

Cafe La Strada este un concept inedit in peisajul brasovean, avand acel aer boem frantuzesc al cafenelelor din Paris, un melanj armonios intre bistro si cafenea.

Comentarii

Harmon

2013-07-22 05:18:25

Sep26tz777 Ce regret este ca nu sunt naermotute scaunele..deci nici biletele si este pacat de un asa eveniment; la deschiderea salii( chiar si cu 1 ora inainte ) tot se vor imbulzi care mai de care sa ocupe un loc in fata mai ales pentru zonele de 70 si 100 lei..plus ca daca erau naermotute era un interes mai mare sa cumpere biletele din timp..

Souna

2013-07-25 13:59:04

Au eenceput să aducă şi pe la noi, problema e că truiebe să aibă sub 350 de ml sau ceva de genu' c-aşa-i legislaţia la noi, mai sus e doar pentru servicii . E bun şi de ce2ini, dacă trece pe le2ngă vreo ste2nă.

Gabi

2013-07-28 03:58:06

Hey Derya Staying positive is vital to<a href="http://kvgzffk.com"> havnig</a> positive experiences, especially when in a foreign culture! It's good to hear that you've had so many good things happen to you!

Koko

2013-07-28 11:39:30

Hey Peggy That's definitely going to be my new matnra, Hooray for People! Strangers do often come to the rescue, time and time and time again. The key is giving them a chance to show their goodness instead of assuming that every stranger around us wants to cheat or scam us! http://qzdicsjyj.com [url=http://zrduhemzy.com]zrduhemzy[/url] [link=http://muoznbep.com]muoznbep[/link]

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...