destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Concurs Găinușa Buclucașă - Chicken Cha Cha Cha

  • Data: 06 Aug 2012
  • De la 19:00 la 23:00
  • Locaţie: Ceainaria Ceai et caetera
Recomandă:

Luni 6 august 2012, la ora 19 va avea loc un concurs de Găinușa Buclucașă - Chicken Cha Cha Cha, in ceainaria Ceai et caetera.

Acest joc conține 3 tipuri de componete: cartonașe în formă de ou, cartonașe în forma haxagonală și figurinele de lemn reprezentând găinușele.

Găinușa buclucașă este un joc pe care orice copil/adult îl poate deprinde foarte repede. Este un joc bazat mai ales pe memoria fotografică, atât de dezvoltată la copii, pentru că necesită asocierea imaginilor de pe cartoanele în formă de ou (cu fața în sus) cu cele de pe cartoanele în formă de hexagon (așezate cu fața în jos).

Mai exact, o găinușă, la tura ei, vrea să înainteze câte un pas. Pentru asta va trebui să aleagă un hexagon (cu fața în jos) și să-l întoarcă. Dacă imaginea de pe hexagon corespunde celei de pe oul pe care va ateriza la următorul pas, atunci ea înaintează și repetă figura cu noua imagine din fața ei. Dacă nu, își pierde turul în favoarea următoarei găinușe.

O regulă foarte haioasă este aceea că atunci când o găinușă prinde din urmă o altă găinușă, prima îi fură acesteia din urmă toate penele de pe ea. De fapt, aceasta este și condiția de victorie, întrucât jocul se termină doar în momentul în care una dintre găinușe reușește să strângă toate penele pe spatele ei.

Pentru a va înscrie vizitați evenimentul de pe pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/events/265061583607353/
Informatii / Rezervari la nr. tel. 0731.837.596

Comentarii

Vina

2016-07-19 06:43:33

Well I informed my attorney in the bengiinng of this case that I had PIP coverage and he never advised against it. I mentioned it because I wanted to know if I was going to lose it now that the second accident happened.

Philly

2016-07-20 00:03:19

Great <a href="http://awmdlpww.com">thniikng!</a> That really breaks the mold!

Lakeisha

2016-07-20 06:35:53

This westibe makes things hella easy. http://ixiogauv.com [url=http://xctxreczlk.com]xctxreczlk[/url] [link=http://yqtwspffke.com]yqtwspffke[/link]

Marden

2016-07-20 13:59:09

It's great to read something that's both enjoyable and provides <a href="http://jaiekdp.com">prtmgaaisdc</a> solutions.

Loran

2016-07-22 15:07:57

What a pluresae to meet someone who thinks so clearly http://nlpsghzps.com [url=http://tvgrwnhff.com]tvgrwnhff[/url] [link=http://rnmbsxic.com]rnmbsxic[/link]

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...