destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Andy Pensiune

  • Adresă:
  • Str. Avram Iancu 101, Brasov
  • Telefon:
  • 0268 424007
  • Site:
  • www.pensiuneaandy.ro
  • E-mail:
  • info@pensiuneaandy.ro
Recomandă:

Localizata pe Strada Avram Iancu, Pensiunea Andy este usor accesibila  dinspre Fagaras sau Targu Mures. La doar 5 minute de mers cu masina pana in centrul orasului, Andy ofera servicii de cazare turistilor veniti la relaxare sau oamenilor de afaceri.

Comentarii

Andreea Colaru

2012-01-02 23:10:20

Buna seara, as dori sa stiu cat este o camera de inchiriat pt o persoana. as dori sa inchiriez o camera, o persoana la inceputul lui februarie dupa 13. multumesc

Clea

2013-07-23 03:46:51

Nu am idee ce e adevărat și ce nu din acel documentar. Deci o părere clară derspe trecutul lui lipsește.censă ce nu eemi place, este faptul că el dă ordine, ”fă asta, fă aia” și ulterior este văzut ca un mare artist cu deficit de limbaj. Cu toții avem idei geniale, dar nu toți le putem reda.Ce se eente2mpla dacă Warhol eel punea pe Basquiat să lucreze la propriile sale creații?Presupun doar că e un sell out de zile mari asupra street artului ce face Mr. . Timpul va spune dacă el a fost sau nu adevăratul creier.

Muthu

2013-07-23 18:40:35

Eu nu stiu cum sunt lasati asa fara un gard <a href="http://fzauyrkik.com">serois</a> de imprejmuire, doar o groapa cu apa si un zid de beton (sub nivelul terenului).In primul rand e periculos pentru copii, din greseala, daca sare unu peste balustrada ajunge deja la beton,iar in al doilea rand daca din bataie sau din joaca se suie un urs peste celalalt in apa, in mod sigur trece de nivelul betonului mie mi-a fost groaza cand am fost acolo Si nu stiu parerea voastra, dar ursii aia de la zoo au asa o ura in priviri, pe care nu o vezi la ursii din Racadau.

mocanu marius

2014-06-12 09:48:56

buna ziua acest mesaj contine doar o intrebare formala daca aveti disponobiltatea rezervarii unei camere pentru doi adulti in perioada 30.12.2014-02.01.2015 multumim

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...